Annonsavtal | Homerental.se

Annonsavtal för hyresvärdar

Dessa villkor gäller fr.o.m. 2017-01-01 

Allmänt
Annonsavtalet gäller mellan Homerental och hyresvärden, nedan kallad annonsör, som annonserar ut sin lediga hyresbostad på Homerental, www.homerental.se.

Annonsvillkor

1.
Homerental.se granskar annonser innan de annonseras på www.homerental.se. Homerental.se har rätt att neka annonsering om annonsen är ofullständig.

2.
Annonsören ger sitt samtycke till att kontaktuppgifter till hyresvärden får visas vid en bokningsförfrågan till den potentielle hyresgästen. Kontaktuppgifterna visas enbart för bostadssökande som är registrerade och intresserade av objektet på www.homerental.se.

3.
Koordinering av visningar sköts av en registrerad hyresförmedlare.

4.
Annonsören är ansvarig för att vara informerad om gällande lagar och regler för andrahandsuthyrning av bostäder. Detta kan tex handla om tillstånd för att hyra ut från bostadsrättsförening/fastighetsägare samt vilken hyresnivå som anses skälig.

5.
Homerental har inget ansvar i de överenskommelser som avtalas direkt mellan hyresvärd och hyresgäst i ett hyreskontrakt.

6.
Annonsören är ytterst ansvarig för att de uppgifter som lämnats i annonsen är korrekta. Diskriminerande text tas omedelbart bort.

7.
Homerental förbehåller sig rätten att avlägsna bostadsannonser där annonsören uppträtt oseriöst mot bostadssökande eller tidigare hyresgäst.

8.
Kostnad för tjänsten
Att hyra ut bostad
 Det är kostnadsfritt för dig som annonsör att förmedla din bostad via Homerental.se.

Att hyra bostad
Vid matchning som leder till kontraktsskrivning debiteras företagskund enligt avtalat pris.

Administration

Vid annonsering hos Homerental kommer ett administrativt påslag om 10% göras på annonsörens upplagda hyra. Påslaget kommer automatiskt genomföras vid aktivering av bostaden och kan komma att revideras under annonstiden i enighet med relevanta marknadsnivåer.   

 9.
 Homerental har inget ansvar för eventuella tekniska problem som kan uppstå vid användning av tjänsten.

Övrigt
Annonsvillkoren kan komma att ändras av Homerental